Συστήματα HACCP

Η παραγωγή ασφαλών τροφίμων και η διαφύλαξη της υγείας του καταναλωτή, αποτελεί ηθική ευθύνη και νομική υποχρέωση όλων των επιχειρηματιών και των απασχολούμενων σε μια επιχείρηση τροφίμων.
Η νέα υγειονομική διάταξη που τέθηκε σε ισχύ από τον Οκτώβριο 2012 (Αριθμ. Υ1γ/Γ.Π./οικ. 96967, ΦΕΚ 2718, Β΄, 8/10/2012), προβλέπει την υποχρεωτική εφαρμογή συστημάτων αυτοελέγχου HACCP σε όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών. Περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις λιανικού u0026amp; χονδρικού εμπορίου, οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, οι παρασκευαστές και συσκευαστές που πωλούν λιανικώς, οι παραγωγικές μονάδες αρτοποιίας u0026amp; ζαχαροπλαστικής, οι επιχειρήσεις αποθήκευσης, διανομής και μεταφοράς τροφίμων και γενικά όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, σούπερ μάρκετ, γαλακτοπωλεία, τυροπιτάδικα, ταβέρνες, εστιατόρια, κλπ.).
Το γραφείο μας αναλαμβάνει με απόλυτη συνέπεια την κατάρτιση συστημάτων αυτοελέγχου HACCP και σας βοηθάει στην εγκατάσταση, στην εφαρμογή και στη διατήρηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών. Έτσι η επιχείρηση σας συμμορφούμενη με τη νομοθεσία θα είναι έτοιμη σε κάθε έλεγχο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΕΤ, της Δ/νσης Υγείας και των Κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Scroll to Top