Λίγα λόγια

Για εμάς

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

H ergohause με 13 χρόνια παρουσίας στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων και με γνώμονα πάντα τις δικές σας ανάγκες προσφέρει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις για κάθε χώρο αναβαθμίζοντας κατακόρυφα την ποιότητα και την αξία του ακινήτου σας.

Με σεβασμό στο περιβάλλον την αισθητική αλλά και τις ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά, σας δίνουμε την δυνατότητα να ανανεώσετε το ακίνητο σας σε χαμηλό κόστος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην ERGOHAUSE έχετε

Ολοκληρωμένη εικόνα για τις ανάγκες του χώρου σας, το κόστος του έργου, το χρονικό διάστημα της αποπεράτωσης του καθώς και συνεχή ενημέρωση από υπεύθυνο μηχανικό για όλα τα στάδια της κατασκευής.
Είναι γεγονός από έρευνες μεγάλων εταιριών στο χώρο των real estate πως η αξία ενός ακίνητου αναβαθμίζετε και πολλαπλασιάζεται με την ανακαίνιση του.
Η επιλογή της εταιρίας ανακαινίσεων πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με βάση συγκεκριμένα κριτήρια.
Βασικά κριτήρια επιλογής της είναι η ποιότητα στην κατασκευής και φυσικά το κόστος της.

Η ERGOHAUSE

Σας δίνει την δυνατότητα να εξασφαλίσετε την ποιότητα στην κατασκευή παρέχοντας 10 έτη εγγύηση σε άλλες τις εγκαταστάσεις και κατασκευές καθώς παράλληλα με συγκεκριμένο κοστολόγιο σας δίνει την πλήρη εικόνα του προϋπολογισμού της.
Βασικό κριτήριο επίσης στην επιλογή της εταιρίας ανακαινίσεων είναι η εμπειρία και η τεχνογνωσία της εταιρίας. Στην ergohause έχετε την δυνατότητα μέσα από ολοκληρωμένα δείγματα ανακαινίσεων να διαπιστώσετε και να έχετε την πλήρη εικόνα για την εταιρία.
Τέλος σημαντικό κριτήριο για την επιλογή είναι να έχετε στα χέρια σας ολοκληρωμένη προσφορά εργασιών με σχέδια και κατόψεις καθώς επίσης και αναλυτική συγγραφή υποχρεώσεων με όλες τις εργασίες κατασκευής.

Στην ERGOHAUSE

Και χωρίς καμιά επιβάρυνση έχετε από την πρώτη στιγμή κατόψεις με όλες τις επερχόμενες αλλαγές καθώς επίσης αναλυτική συγγραφή υποχρεώσεων για να έχετε πλήρη εικόνα των εργασιών και των υλικών κατασκευής.

Δίνουμε άξια στον

52

Ολοκληρωμένα Έργα

70+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

15

Χρόνια υπηρεσίας

Scroll to Top